Natali Dizdar – Kad mislim na to

Piše: - 22.03.2021.

Omiljena pjevačica predstavlja novi samostalni singl “Kad mislim na to” i najavljuje zagrebački koncert u Laubi.

Nakon što je osvojila publiku radom na projektu BETI, omiljena pjevačica Natali Dizdar napokon predstavlja vlastiti, samostalni singl – Kad mislim na to. Pjesmu potpisuju Natali Dizdar i Vladimir Mirčeta, njezin gitarist i dugogodišnji suradnik, a za odličan video spot u maniri ‘susreta druge vrste’ zadužen je bio talentirani redatelj Dinko Šimac.
“Ovu pjesmu sam zapravo napisala u Kolumbiji još na ljeto 2017. godine i kad god je čujem vrati me u to vrijeme. Cijela ta godina mi je bila turbulentna i sanjiva, s puno priča, završenih, nedovršenih i novih, pa takav neki osjećaj prati i ovu pjesmu.” objašnjava nam Natali kako je pjesma nastala i dodaje: “Vlado i ja smo ustvari demo verziju dosta brzo završili, ali sam pričekala sa završetkom pjesme jer sam htjela vidjeti u kojem će smjeru ići moj sljedeći album, odnosno u ovom slučaju, to će ustvari biti – EP. “

Zadarska diva vrijedno je iskoristila prisilnu pauzu od nastupa, pa je u završnoj pripremi i nekoliko novih singlova koje namjerava izdati u obliku EP-a. “Pjesma “Kad mislim na to” je prvi singl sa nadolazećeg EP-a na kojem će se naći pet pjesama, a koji trenutno završavamo u studiju i čijem izlasku se nadam na jesen. Sve dosta ovisi i o situaciji s koronom i nemam neku potrebu požurivati projekte u kojima se nalazim. Čekamo pravi trenutak – rekla nam je Natali koja je tako jedva dočekala da ovom prilikom može najaviti i prvi nastup pred publikom nakon dugo vremena.

Koncert u Laubi

Naime, u subotu 24. travnja u zagrebačkoj Laubi planira održati koncert na kojem će prvi puta uživo otpjevati novi singl, ali i neke od svojih najvećih hitova.
Ulaznice za sjedeći koncert u prodaji su od 22. ožujka putem sustava Entrio.
Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist