Tidal stigao u Hrvatsku

Piše: - 23.03.2021.

Servis za streaming sa vrhunskom kvalitetom zvuka konačno se pojavio i na našem tržištu

Od 20.03. korisnici iz naše zemlje mogu na Tidalu otvoriti račun i slušati glazbu te uživati u onome po čemu je ovaj servis najpoznatiji! Lossless glazbenim datotekama (bez kompresije) i “Master” kvaliteti glazbe.
Tidal nudi preko 70 milijuna pjesama i ekskluzivnih izdanja, ali i preko 250 tisuća videa, glazbenih spotova, intervjua, ekskluzivnih prijenosa koncerata i događaja uživo.

Cijena osnovne mjesečne pretplate obračunava se i naplaćuje u eurima kreditnim karticama ili putem PayPal-a, a iznosi 4,99 eura za jednog korisnika, i za “normalnu” kvalitetu zvuka koju oni nazivaju Premium paket. Za one kojima je kvaliteta zvuka na prvom mjestu, a takvih je na Tidalu više nego na ostalim servisima, tu je opcija HiFi koja nudi spomenutu lossless kvalitetu zvuka, a košta 9,98 eura na mjesec. Obiteljska pretplata za dodatnih 5 članova nudi se po cijeni od 7,49 eura mjesečno za “normalnu” kvalitetu, odnosno 14,97 eura za HiFi paket. Tidal je dostupan i u ponudi Telemach operatera (bivši Tele2), kao opcija u tarifama za pretplatnike.

Podijelite

Current track

Title

Artist