Iznenađenje u Dugom Selu

Piše: - 01.04.2021.

Jutros je iznenada svoju kandidaturu za gradonačelnika objavio Nenad Haleuš Mali, urednik Dugoselske kronike, poznati kulturni i javni djelatnik, te ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta

Predstavljajući svoj program pod sloganom MALI: GRADONAČELNIK ZA VELIKA DJELA u jednom popularnom dugoselskom lokalu, novi kandidat je izrazio uvjerenje da će pobijediti protukandidate već u prvom krugu.

Iz njegovog programa izdvajamo: izjašnjavanje na referendumu za promjenu imena gradu: iz Dugog Sela u Martin-Grad ili grad Svetog Martina, proširenje prostora za dugoselske umirovljenike, pretvaranje centra Dugog Sela u šetnicu bez prometa, gradnju hotela s 25 metarskim bazenom na Martin Bregu, osnivanje lokalne televizije TV Martin, pretvaranje odmarališta Društva Naša djeca na Lošinju u sportski kamp i niz komunalnih aktivnosti.

Pozvao je pet političkih opcija koji su do sada participirali u radu Gradskog vijeća da odustanu od predlaganja svojih lista i da svaka od njih po tri najbolja kandidata predlože na njegovu listu. Vjeruje da bi takva lista dobila apsolutnu većinu i osvojila svih 15 mjesta u budućem gradskom vijeću, a predsjednici vijeća mijenjali bi se svakih 9 mjeseci.

Snimka jutrošnje press konferencije i kandidature za gradonačelnika Nenada Haleuša Malog:

Podijelite

Current track

Title

Artist