Majestic x Boney M. – Rasputin

Piše: - 20.04.2021.

Četiri desetljeća od originalnog izdanja, legendarna je pjesma uskrsnula za novu generaciju. Londonski Dj i producent Majestic osvježio je euro disco hit “Rasputin” grupe Boney M

Usavršeni, moderno osmišljen, za klub spreman, “Rasputin” kombinira zarazni ritam, uglađeni vokal i pumpajući bas, dok ostaje vjeran obožavanom originalu. Izvorno izdan od strane euro-karipske grupe Boney M 1978. godine, “Rasputin” je dosegnuo 2. mjesto britanske ljestvice singlova i može se pohvaliti sa 100 milijuna Spotify streamova. Ranije ove godine, pune 43 godine nakon izlaska, pjesma je postala viralna na TikTok-u, iznjedrivši plesni izazov i primivši preko 200 000 lajkova na platformi.

“Nakon neprestanog nailaženja na klasik Boney M “Rasputin” na TikTok-u, pomislio sam u sebi da bi se zbog svojih nevjerojatnih disko korijena i instrumentala mogao odlično uklopiti u današnje hitove.” izjavio je Majestic.

Prošavši mnoštvo žanrova plesne glazbe, od UK Garagea i housea do D&B-a i Dubstepa, Majestic je nastupao s ljudima poput Sigme, DJ-a EZ-a, MJ-a Colea, Judgea Julesa i Laidback-a Lukea. U novije vrijeme pionir je potpuno novog hibridnog koncerta-ravea poznatog kao LIMITLESS, rasprodavši pet nastupa u Londonu. Kralj remikseva, prethodno je preradio pjesme Craiga Davida, Preditaha, Kaskadea i mnogih drugih.

Podijelite

Current track

Title

Artist