The Kolors – Cabriolet Panorama

Piše: - 01.05.2021.

“Cabriolet Panorama” novi je singl grupe The Kolors, koji dolazi nakon uspjeha sa pjesmom “Mal Di Gola”.

Multi-platinasti talijanski bend nastavlja svoj umjetnički put, uz pjesmu “Cabriolet Panorama” koju su napisali Stash i Davide Petrella, a producirali Stash i Zef, koju karakterizira divni, neodoljivi i zarazni Electro funk zvuk 80-ih, zbog kojeg želite zapjevati i gledajuči video spot vratiti se u stare dobre osamdesete godine.

“Pjesma je nastala krajem prosinca, u jednoj od mnogih remote sesija između mene, Davidea (Petrelle) i Zefa (koji je nadgledao produkciju). Iako je bila sredina zime, svi smo imali želju započeti ispočetka, s pravim, ali i metaforičkim proljećem, i mislim da se to osjeća u raspoloženju pjesme “, rekao je frontmen grupe koji je dodao za tekst “to je pjesma koja dolazi iz moje osobne priče, ali očito je u usporedbi s Davideom postala univerzalna priča. Naša iskustva suočena su i spojila se u pisanje. To je zapravo priča o trenutku kada shvatite da se osoba koju ste upoznali razlikuje od svih ostalih, razlikuje se od bilo koje prethodne priče i osjećaja deja vu koji često imate kad su priče iste, ostavlja prostora, iznenaditi.”.

Uz retro zvuk nove pjesme “Cabriolet Panorama”, grupa The Kolors snimila je odličan video spot koji dočarava od A do Ž stare dobre 80te godine! Tu je outfit, zatim klubovi, automobili pa čak i scenski nastup kao i kadrovi čaša, radio prijemnika, glisera itd. Ako ste fan osamdesetih ovaj spot jednostavno morate pogledati, a mogao bi vas podsjetiti i na spotove te koreografiju naših popularnih pjevača iz osamdesetih godina.

Podijelite

Current track

Title

Artist