Martin Garrix Feat. Bono & The Edge – We Are The People

Piše: - 16.05.2021.

Službena pjesma ovogodišnjeg UEFA Euro 2020 je „We Are The People”. Za nju je zaslužan nizozemski DJ i producent Martin Garrix kojemu su se na pjesmi pridružili Bono i The Edge iz U2!

Tajnovitost i iščekivanje je trajalo više od godinu dana, a pjesma je nastajala čak tri godine. Garrix je već u ranoj fazi osjećao da bi se Bonov vokal sjajno uklopio u pjesmu. Njegova vizija se i ostvarila nakon što su Bono i The Edge pristali sudjelovati na pjesmi – Bono je napisao tekst i melodiju dok je The Edge dodao svoje gitarske rifove. Na taj su način savršeno spojili prepoznatljiv zvuk svakoga od njih. Martin Garrix ne skriva oduševljenje: “Stvarati glazbu za jedno od najvećih sportskih događanja u svijetu s Bonom i The Edgeom je bilo nevjerojatno iskustvo. Jako sam ponosan na ono što smo zajedno napravili i uzbuđen sam što to napokon dijelimo sa svijetom.”

“We Are The People” nas podsjeća da pjesma može sagledati izazove s kojima se svijet suočava i pokušati dati jedinstveni odgovor. Možemo je pjevati bez obzira na to od kud dolazimo. Pjesma odražava pozitivu, nadu i odlučnost koju treba svaki tim kako bi uspio kao i osjećaj zajedništvo koje je u skladu s temom UEFA EURO 2020. Prvi puta u povijesti EURA, utakmice će se igrati u 11 europskih gradova. Osim službene pjesme, Garrix je producirao i glazbu za izlazak na teren i emitiranje u sklopu turnira.

Nogometni spektakl počinje na Stadio Olimpico u Rimu 11. lipnja 2021. utakmicom između Turske i Italije. Finale će se održati na Wembleyju u Londonu 11. srpnja 2021.

Podijelite

Current track

Title

Artist