Kim Verson – Divlji i slobodni

Piše: - 18.05.2021.

Poznata i već etablirana kantautorica Kim Verson je nakon zadnje objavljene balade “Za malo nježnog dodira” odlučila uploviti u ljeto veselijim bojama i novom energičnom pjesmom “Divlji i slobodni” kojom pokazuje novu i drukčiju stranu sebe.

O novom singlu Kim nam je rekla

“Uzbuđena sam što imam priliku podijeliti s publikom jednu veliku pozitivu i energičnost u novoj pjesmi “Divlji i slobodni”. Nakon zadnjih par laganijih singlova, došlo je vrijeme za brzu stvar i sretna sam što će ljudi ovoga puta čuti nešto novo, svježe i drukčije od mene. Moram reći da mi je inspiracija bila upravo film “Forrest Gump” kojeg obožavam, a pjesma je u ladici stajala čak pune četiri godine. Glavna poanta pjesme je sloboda duha, hrabrost da se prepustiš strasti života i osjećajima koji te vode prema onom iskonskom u tebi. Hrabrost da budeš ono što zaista jesi, s punom svjesnošću ljepote i ljubavi koju nosiš u sebi.”

Glazbu i tekst potpisuje Kim Verson, a aranžman i produkciju renomirani producent Alan Dović kojemu ovo nije prva suradnja s Kim. Ideja i scenarij spota koji je snimljen je na raznim zagrebačkim lokacijama Kimina su zasluga, a kadrove je režirao Josip Ninković. Za odličnu šminku kojom se Kim predstavila u sasvim drukčijem izdanju, zaslužna je Julijana Besek.

Izašao je i spot o kojem Kim kaže

“Spot je totalno cool i atraktivan! Pojavljuju se sjajni plesači Abi Seydi i Viktor Vancaš koji su na svoj originalan način donijeli pozitivnu energiju! Svojom pojavom, motorist Matija Kelava i skejter Bojan Međimorec upotpunili su ovaj video i cijelu priču podigli na jedan veći nivo. Snimanje nije moglo proći bez moje pudlice Wendy koja sada ima i glumačkog iskustva! 😀 Snimali smo na raznim zagrebačkim lokacijama i tako postigli jednu urbanu vibru. Svaki spot mi je jednako drag, ali mislim da sam ovoga puta baš prirodna ja, takva kakva jesam u potpunosti i ovaj video je svakako moj najcoolerskiji do sad.”

Podijelite

Current track

Title

Artist