Navalno vozilo za VZO Rugvica

Piše: - 19.05.2021.

VZ općine Rugvica jučer je preuzela novo navalno vozilo kapaciteta 8 tisuća litara koje će koristiti DVD Ježevo

Zajedničkom suradnjom VZO Rugvice i općine Rugvica nabavljeno je novo navalno vozilo, koje će koristiti DVD Ježevo, rekao nam je Dražen Vlahović predsjednik VZ.

Auto cisterna je kapaciteta 8 tisuća litara sa dva vitla i topom. Vozilo ide u Ježevo, Prema operativom planu zaštite i spašavnja vozilo ide u Ježevo kako bi taj dio općine bio bolje pokriven, posebno sada dok je prometovanje s tim dijelom općine otežano zbog radovi na nadvožnjaku.

Ovo vatrogasno vozilo bilo je prijeko potrebno našim vatrogascima te će ono uvelike poboljšati operativnu spremnost vatrogasaca na području općine. Općina Rugvica nastavit će kontinuirano i ravnomjerno pomagati vatrogasnim društvima na području cijele općine – poručio je jučer na preuzimanju vozila načelnik Mato Čičak.

Vozilo su preuzeli predsjednik Vatrogasne zajednice Rugvica Dražen Vlahović i zapovjednik Mario Popović, a Dražen Vlahović je otkrio da do kraja godine očekuju još pick up vozilo koje je dodijeljeno preko županije i MUP-a, te još jedna auto cisterna koja bi išla na drugi dio općine, kako bi povečali operativnost na cijelom području općine

Podijelite

Current track

Title

Artist