Počeo novi mandat gradonačelnika Dugog Sela

Piše: - 04.06.2021.

Pročelnik Gradonačelnika i Gradskog vijeća Mladen Šestan na prigodnoj svečanosti predao je ponovo izabranom gradonačelniku Dugog Sela Nenadu Panianu i njegovoj zamjenici Jasminki Kokot Bambić deklaratornu odluku kojom počinje njihov novi mandat.

Predavši deklaratornu odluku Mladen Šestan uz čestitku je rekao:

” Znajući da savjesno i odgovorno obnašanje dužnosti gradonačelnika i zamjenika zahtjeva veliku energiju, marljivost, upornost, ustrajnost i strpljivost želima Vam, prije svega dobro zdravlje, kako bi smogli snage realizirati program i obećanja na temelju kojih ste pobijedili nja izborima, a na zadovoljstvo svih građana našega grada”

Zahvaljući na čestitkama gradonačelnik Nenad Panian je poručio da se projekti u gradu nastavljaju i da će ih biti još i više, uz podršku novog gradskog vijeća i Zagrebačke županije.

“Dugo Selo će i dalje rasti i razvijati se” poručio je Nenad Panian.

Posebno se zahvalio i Nikoli Tomincu kojem je danas prestao mandat zamjenika gradonačelnika i odlazi u mirovinu, ali će i dalje ostati osoba od kojeg mogu uvijek zatražiti savjet. Zahvalio se i Jasminki Kokot Bambić za suradnju u dosadašnjem mandatu, koja i dalje ostaje njegova zamjenica.

Jasminka Kokot Bambić zahvalila se Nikoli Tomincu, ali posebno i svim građanima na još jednom izboru.

“Nadamo se da ćemo dobiti dodatnu energiju i izvršiti sve što smo planirali. Očekujemo pomoć od kolega u gradu, ali i od samih građana da nam sugeriraju i na neki način s nama vladaju.”

Posebno emotivan bio je oproštaj od dosadašnjeg zamjenika gradonačelnika Nikole Tominca koji je podsjetio na svoj 40. godišnji doprinos razvoju grada Dugog Sela.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist