Kumovi – Život si moj

Piše: - 09.06.2021.

Kumovi s novim singlom “Život si moj” stižu na pozornicu CMC festivala

Nakon serije uspješnih singlova kojima su potvrdili status jednog od najpopularnijih zabavnih bendova, Kumovi predstavljaju prvi duet nove postave grupe – “Život si moj”, s kojim stižu na 13. CMC festival Vodice powered by Calzedonia.

I ovog puta Kumovi su upotrijebili isprobani autorski recept pa tako iza glazbe i teksta stoji popularni glazbenik Ivan Zak, dok aranžman supotpisuje Domagoj Perišić. Recept je svakako pogodak jer su prošlim singlovima dosegli višemilijunske preglede te ne sumnjamo kako će se ova uspješna suradnja i dalje nastaviti. Videospot je sniman u IZ Videos produkciji te predstavlja Kumove u njihovom najdražem izdanju – na pozornici, koju su za ovu potrebu upriličili u Alfa Film studiju u Zagrebu.

“Pjesma ‘Život si moj’ prvi je duet nove postave Kumova, a najavljujemo da će ih biti još. Publika je odlično prihvatila pjesmu, te je ista izabrana i za CMC festival u Vodicama. To nam je iznimno drago jer se time samo potvrđuje da je suradnja Ivana Zaka i Kumova zaista dobitna kombinacija”, navode Kumovi.

Prilika za live izvedbu novog singla Kumovima stiže vrlo brzo jer će nastupiti u revijalnom dijelu 13. CMC festivala 12. lipnja u Vodicama. Velika festivalska pozornica ugostit će brojna sjajna glazbena imena pa nije ni upitno da će se Kumovi jako dobro uklopiti u društvo te svojim novim hitom oduševiti prisutnu publiku i gledatelje pred malim ekranima, s obzirom da će CMC televizija subotnji program prenositi izravno.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist