Marin Jurić-Čivro – Krijesnica

Piše: - 09.06.2021.

Pjesmom „Krijesnica“ Marin Jurić-Čivro započinje novo poglavlje svoje glazbene karijere

Marin Jurić-Čivro sve nas je osvojio svojim talentom i interpretacijom, a njegov golemi potencijal je još u prvoj sezoni „The Voice Hrvatska“ prepoznao Ivan Dečak u čijem je timu Marin došao do finala.Od rane mladosti pa sve do sada, u svim svojim pjesmama pokazivao je strast i snagu, a njegova publika je to prepoznala i dala poticaj ovom mladom glazbeniku da ide dalje. Krajem 2020. godine, Marin Jurić-Čivro objavio je svoj debitantski album „Pjesme za tebe“ kojim je zaokružio svoju petogodišnju samostalnu karijeru.

U drugoj polovici 2021. godine, Čivro započinje novo poglavlje prelaskom u novu diskografsku kuću Menart koja surađuje s dugogodišnjim Čivrinim producentom i aranžerom, Markom Matijevićem Sekulom i njegovom kućom Beton Music. Put prema drugom studijskom albumu započinje pjesmom „Krijesnica“ koju autorski potpisuje Ivan Dečak, a za koju je snimljen i pripadajući spot u režiji Sonicyut Matteo Prodana.

Čivrin senzibilitet i snažni vokal još jednom su demonstrirali zašto ga smatraju jednim od najjačih vokala nove generacije glazbenika.

„Pjesmu „Krijesnica“ skuhao je Ivan Dečak negdje u svojim odajama. U suradnji s Markom Matijevićem Sekulom pjesmu smo završili u njegovom Beton studiju. Bilo je stvarno gušt raditi s njim i veselim se budućim pjesmama.“ – rekao je Marin Jurić-Čivro

Autor pjesme „Krijesnica“, Ivan Dečak rekao je:„U trenutku kada je doslovno stao svijet jedino što sam mogao raditi bilo je pisanje pjesama. ‘Krijesnica’ je jedna od tih koja će me čitav život podsjećati na ono kroz sto smo prošli, u nadi da ćemo na kraju izaći kao bolji i pametniji ljudi. Drago mi je da se i Marin prepoznao u pjesmi, jer on će ju svojom interpretacijom sigurno puno brže prenijeti na nove generacije. Držim fige da ‘Krijesnica’ što duže svijetli u eteru!“

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist