Colonia – Sama

Piše: - 11.06.2021.

Ivana Lovrić ovog puta “Sama” u novom atraktivnom spotu grupe Colonia

CMC festival u Vodicama i ove godine ugostio je brojne glazbene zvijezde, a svakako jedno od najjačih imena je Colonia.

“Sve u vezi Vodica je najbolja stvar, kupala sam se tamo kao dijete, a radila sam i prve studentske poslove. Vodice su sve”, kaže pjevačica Ivana Lovrić koja se raduje povratku u Vodice i to s pjesmom “Sama” koju potpisuje u potpunosti Boris. “Pjesma je to koja me dosta namučila, ali sam zadovoljan kako je ispalo. Radili smo je do zadnjeg daha, a zapravo Ivana je u studiju do snimila bez muke. Mijenjali smo aranžman dosta puta. U pitanju je retro synth pop zvuk i nastavak je to priče proteklih pjesama. Užasno brza pjesma”, kaže Boris.

Grupa Colonia “zapalila” je pozornicu u Vodicama, a sad nas je oduševila novim filmskim spotom. Pjesma “Sama” dobila je i svoj pravi vizualni identitet koji se nastavlja na prethodna dva singla “Doza” i “Manijak“.

Redatelj Dario Radusin pobrinuo se za pravu kratku trilogiju u kojoj kroz prva dva spota pratimo Ivanu Lovrić i njenog filmskog partnera Sandra Stanojevića u ljubavi i bijegu pred policijom, a efektni kadrovi obiluju akcijskim scenama koji su se savršeno uklopili u retro zvuk Colonije. U novom spotu Ivana Lovrić ostaje sama, no iako ovog puta nema akcijskih scena, pjesma je u rekordnom roku dobila brojne pohvale publike koja s nestrpljenjem čeka njihove koncerte.

Objavljeni singlovi naći će se na novom studijskom albumu Colonije koji Boris Đurđević, autor svih pjesama, priprema za jesen. Bit će ovo drugi studijski album na kojem je Ivana Lovrić u ulozi pjevačice. Album “Nova era” koji je najavio novu Coloniju objavljen je 2018. godine, nakon čega je objavljen i kompilacijski album “C’est la vie (acoustic)” s akustičnim obradama nekoliko najvećih hitova grupe Colonia.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist