Veliko priznanje dobili su ovaj vikend rukometni treneri i sportski djelatnici Zvonko Kaleb i Matej Mišković. Udruga trenera HRS-a u Poreču je dodijelila priznanja  za doprinos razvoju rukometa u Hrvatskoj, trenerima i dugogodišnjim rukometnim djelatnicima  a dobitnici su Milivoj Šarko i Zvonko Kaleb, dugogodišnji trener i sportski djelatnik RK Dugo Selo.

„Primio sam puno različitih priznanja za dosadašnji rad ali moram priznati da mi je ovo jedno od najdražih i najvažnijih jer je to nagrada struke. Očito su kolege treneri prepoznali moj dugogodišnji rad i na tome sam im posebno zahvalan“ – rekao je za emisiju 10370  Zabavnog radija Zvonko Kaleb.

Nagrađen je i Matej Mišković, aktualni trener RK Dugo Selo kluba i to  kao izbornik kadetske reprezentacije na Mediteranskim igrama 2019. gdje je osvojena brončana medalja. Tako se našao u izabranom društva trenerskih veličina kao što su Lino Červar, Hrvoje Horvat, Nenad Šoštarić, Snježana Petika, Davor Dominiković, Dinko Đanković, Nino Marković, Krešimir Ivanković  i Marko Gotal.

Podijelite

Current track

Title

Artist