Pava – Ponekad

Piše: - 15.07.2021.

Pava, mlada glazbenica predstavlja svoj prvi singl “Ponekad”

Na glazbenu scenu s prvim singlom “Ponekad” stupa Pava, pjevačica koja ljubav prema glazbi gaji od malih nogu i čije jedinstvene izvedbe najvećih hitova domaće te svjetske scene zasigurno nisu prošle nezapaženo. Hrvatskoj publici poznata je već neko vrijeme po redovnim nastupima na raznim glazbenim sesionima, ali njezin glazbeni put je započeo davno prije toga.

Pava još kao dijete pokazuje veliku ljubav prema glazbi i klaviru, koji joj je i sada neizostavan dio svakog javnog nastupa. S 10 godina upisuje osnovnu glazbenu školu Ivana pl. Zajca u rodnom gradu Mostaru, gdje nastavlja i srednju glazbenu školu i tako daje klasične korijene svom glazbenom izričaju. Nakon završene srednje škole, upisuje fakultet logopedije u Mostaru, ali usporedo se nastavlja baviti glazbom, kao cover izvođač, a sada kao i kantautor. Nakon završenog preddiplomskog studija, odlazi u Zagreb gdje izdaje svoju prvu autorsku pjesmu.

Pjesmu je snimila u Red Records studiu pod budnim okom Krunoslava Licitara “Macole” koji je također zaslužan za mix i master. Aranžman potpisuje Đuro Ravenšćak, mladi kantautor, kao i snimak akustične gitare, bas gitare i bubnjeva, dok blues prizvuk akustične gitare donosi Jonatan Alić. Naposljetku, Pava snima klavir i sve vokale uključujući prateće.

Dio priče je tu bio gotov, ali u želji da upotpuni svoju viziju Pava snima videospot u suradnji s Opis Film produkcijom u režiji Daria Bajurina. Videospot je sniman u Medveji, u blizini Opatije. Kao posebni gosti, u spotu se pojavljuju mladi hrvatski glumci Vini Jurčić i Adrian Bagarić koji besprijekorno iznose ulogu zaljubljenog para.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist