Pogled s Martina u društvu gradonačelnika

Piše: - 19.08.2021.

Jučer je gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian sa suradnicima, Deanom Dragičevićem, Davorom Miljanovićem i Nikolom Tomincem obišao neka od brojnih gradilišta u Dugom Selu. Nakon završetka prometnice od Rugvičke do Huzanićeve, dijela buduće obilaznice između nadvožnjaka preko pruge, saznali smo
da će završnio dio prometnice HŽ infrastruktura obaviti početkom idućeg tjeda, a u isto vrijeme započeti će i radovi na u Huznićevoj ulici. Gradonačelnik Panian tu nam je otkrio informaciju, da bi prvi nadvožnjak mogao biti gotov početkom listopada, naravno uz veliku zadršku.
Gradonačelnik je bio posebno ljut zbog dugotrajnijih radova u Domobranskoj ulici i najavio da bi do početka berbe ipak mogli biti gotovi. Saznali smo i planove za gradnju šetnice i nove prometnice koja se planira prema Martin bregu.

Opširnije o ovim radovima kao i radovima u Kozinskoj  poslušajte u našoj emisiji Pogled s Martina danas u 18.30.

Osim toga u emisiji opširno najavljujemo 7. memorijalni turnir Siniše Hodžića za prstiće i limače u organizaciji NK Dugo Selo koji će u subotu i nedjelju okupiti ukupno 60 momčadi, među kojima i gotovo sve prvoligaše. Predsjednik NK Dugo Selo Damir Fintić izuzetno je ponosan na ovogodišnji turnir koji kako kaže znači puno i za promociju kluba ali grada.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist