Igor Delač – Samo Zbog Vas

Piše: - 17.09.2021.

Nakon godinu i pol dana izbivanja, Igor Delač se pjesmom „Samo zbog vas“ vraća na glazbenu scenu.

Nakon duže pauze uzrokovane bolešću, Igor Delač vraća se na glazbenu scenu sa zaraznim singlom „Samo zbog vas“. Vedra i radiofonična pjesma, koja na prvu ulazi u uho, pretendira da zasjedne na vrhove top lista. Svih 7 dosadašnjih singlova Igora Delača osvojili su zaredom 1. mjesto nacionalne službene top liste HR TOP 40, što nikome u Hrvatskoj do sada nije pošlo za rukom. Rezultat je to uspješne suradnje sa autorsko-producentskim timom Hit Factory (Ivan i Miroslav Zečić). Taj autorski dvojac svaku je dosadašnju Igorovu pjesmu učinio posebnom i zanimljivom, a njihov jedinstven koncept rada bazira se na skladanju “po mjerama” svakog pojedinog izvođača. Na taj način svaka pjesma ističe ono najbolje od izvođača, prenosi iskrenu priču i upravo je to tajna njihovog uspjeha. Najposebniju i najiskreniju priču do sada nosi upravo ova pjesma.

Pjesma „Samo zbog vas“ Igorova je posveta i zahvala svima onima koji su mu na bilo koji način pružali podršku u njegovoj borbi protiv zloćudne bolesti. Opasna i potencijalno fatalna bolest dijagnosticirana mu je upravo na dan objave njegovog prošlog singla „Nikad nije kasno“. U tom trenutku Igor se suočio sa najtežim izazovom u životu. U pitanju je bio upravo Igorov život. U samo jednom danu sve do tada bitno postalo je nebitno i palo u drugi plan, pa tako i njegova glazbena karijera. Nakon početnog šoka, Igor je spoznaju da boluje od maligne bolesti prihvatio sa optimizmom i bez straha, sa čvrstom nakanom da se bori i pobijedi. U tome mu je od velike pomoći bila obitelj, prijatelji, vjerni fanovi te svi oni koji su njemu i njegovim pjesmama pružali podršku.

Uskoro novi album

Igor Delač sa pjesmom „Samo zbog vas“ najavljuje skori izlazak istoimenog albuma koji će se naći u prodaji krajem godine. Na albumu će se naći svi dosadašnji Igorovi hitovi, kao i neke nove pjesme koje će biti svojevrsno iznenađenje za Igorovu publiku i koje će otkriti novi smjer u kojem će se nastaviti njegova glazbena karijera.

Podijelite

Current track

Title

Artist