Pocket Palma – Pogled

Piše: - 04.10.2021.

Pocekt Palma objavila novi album “Atomi”, a kao najava poslužila je nova pjesma “Pogled”.

Izlazak novog albuma “Atomi” prati i novi video spot za pjesmu “Pogled”. Riječ je o nostalgičnoj baladi koja može koristiti kao savršena glazbena uvertira u jesen pred nama, a spot potpisuje dugogodišnji suradnik pocket palme, redatelj i fotograf Benjamin Strike.

Povodom objave albuma “Atomi” pocket palma održala je pop-up koncert i druženje s obožavateljima na terasi zagrebačkog MOJO – Bricks & Dirty Tricks bara, a u narednim tjednima slične događaje možete očekivati i u drugim gradovima.

Nakon hvaljenog debitantskog albuma “pocket palma” iz 2019. godine kojim su osvojili domaću glazbenu scenu, omiljeni synth pop duo objavio je njegovog dugoočekivanog nasljednika “Atomi”.

Anja i Luka o novom albumu

“Jako nam je drago napokon svima predstaviti naš novi album ”Atomi”. Dugo smo ga čuvali, album je bio gotov još prošlog ljeta i sretni smo da ga napokon možemo podijeliti. Ovaj album je u isto vrijeme i više pop i više synthwave od debitantskog albuma. Gledamo na njega kao veliki upgrade na prvi album, a na njemu se nalazi toliko stilski različitih pjesama da je teško definirati koliko je po zvuku drugačiji od prvog albuma. Baš zbog te raznolikosti mislimo da svakako postoji nešto baš za svakog slušatelja i jedva čekamo čuti reakciju publike.”

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist