Prometna regulacija uoči blagdana Svih svetih

Piše: - 25.10.2021.

U zonama gradskih groblja Mirogoj, Miroševac i Markovo polje na snazi je privremena regulacija prometa ali i posebna organizacija prijevoza putnika

U zonama gradskih groblja Mirogoj, Miroševac i Markovo polje od 7:30 do 21 sat na snazi je privremena regulacija prometa i trajat će do 2. studenog odnosno Dušnog dana. Stroži režim ograničenja prometa provodit će se na blagdan Svih svetih 1.11. u zoni svih gradskih groblja.

Također, prema zonama glavnih gradskih groblja na snazi je posebna organizacija prijevoza putnika koja traje do utorka, 2. studenoga. Do petka, 29.listopada u primjeni je raspored radnog dana, ali ovisno o prometnoj potražnji uključivat će se dodatni prijevozni kapaciteti na redovne autobusne linije. Izvanredna organizacija javnog prijevoza na snazi će biti u ponedjeljak, 1. studenoga, kada će biti uspostavljene i izvanredne autobusne linije.

Građanima se savjetuje da se pridržavaju epidemioloških mjera prilikom posjeta grobljima i da obiđu grobove svojih najmilijih ranije, kako bi izbjegli gužve i zaštitili svoje zdravlje.

Detaljnije informacije i prikaz prometne regulacije:

Svi sveti – regulacija prometa i prijevoz putnika

Vizualni prikaz privremene regulacije prometa (blaži režim) – od 23. do 31.studenoga te 2. studenoga 2021.

Vizualni prikaz privremene regulacije prometa (stroži režim) – 1. studenoga 2021.

 

 

 

Podijelite

Current track

Title

Artist