Ivana Kindl – Pusti da se dogodi

Piše: - 29.10.2021.

Ivana Kindl predstavlja snažnu baladu uz jednako snažnu poruku: „Pusti Da Se Dogodi“!

Jedna od najboljih hrvatskih vokalistica, Ivana Kindl, predstavlja najnoviji singl čiji već sam naslov donosi intrigantnu poruku: „Pusti Da Se Dogodi“. Gotovo u svakom stihu svatko bi mogao pronaći nešto za sebe, a inspiraciju je glazbenica pronašla upravo u osobnom iskustvu. Kroz prepoznatljiv glazbeni izričaj Ivana Kindl još jednom slušateljima otvara svoje srce, a svoje je emocije i razmišljanja ovog puta oblikovala u stihove s porukom.

“Pusti da se dogodi najbolja je parola o izlasku iz komfor zone i pronalasku vlastitog mira. Ovo mi je definitivno jedna od najdražih pjesama koju sam ikad snimila“, izjavila je Ivana te, potpuno otvoreno kao i uvijek, otkrila kako je nastao tekst prepun simbolike i podrške koji paralelno donosi utjehu, ali i veliku dozu optimizma i motivacije: „Pjesma je inspirirana razmišljanjem o životu i ljudima te ističe ono što je važno za rast osobnosti i unutarnje snage. Autobiografske crtice najbolje se ističu u refrenu koji poručuje kako je važno pronaći sebe i osvijestiti ljubav prema sebi, proći taj proces kako bi mogao kroz život kročiti bez frustracija i nezadovoljstva“.

Autorica teksta je sama Ivana Kindl, a glazbu supotpisuje s Alenom Križajem, producentom pjesme.
„Pusti da se dogodi“ još je jedna snažna power pop balada naše vanserijske vokalistice. Hitoidnog refrena i prožeta klavirskom dramatikom koja koketira s R’n’B grooveom, nova pjesma Ivane Kindl nastavlja sjajan niz autorskih pjesama koji je započeo sa „Sve istine i laži“, popraćen uspješnima „Ima nade“, „Budi mi blizu“, „Imamo razlog“, zatim hitovima „Ostavljaš me samu“ i „Divovi ljubavi“ kao i tajanstvenim i zavodljivim „Bond“-om koji je ovog proljeća predstavljen u pratnji glamuroznog spota, a koji je uoči novog nastavka filma o poznatom tajnom agentu nedavno ponovo postao aktualan u domaćem eteru.

Za najnoviji radiofonični singl „Pusti Da Se Dogodi“ sjajna glazbenica nada se kako će doći do srca mnogih slušatelja, a posebno se veseli predstaviti ga obožavateljima koji strpljivo čekaju novo studijsko izdanje. Uz novi singl u kojemu pjeva o “putu ka sebi“ , Ivana Kindl napravila je još jedan korak na putu ka najavljenom albumu.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist