Zbog opuška stradao u požaru u Ostrni

Piše: - 29.10.2021.

Nakon jučerašnjeg požara u Velikoj Ostrni danas se oglasila PUZ priopćenjem u kojem ističe da je obavljenim očevidom  utvrđeno kako je  do požara došlo, najvjerojatnije uslijed djelovanja otvorenog plamena (opušak cigarete na tkaninu ležaja). Na mjestu događaja pronađeno je tijelo 56-godišnjaka. Požar je izbio  u jednoj od prostorija obiteljske kuće u vlasništvo 50-godišnjaka kojom prilikom su izgorjeli gorivi dijelovi ležaja te su nastala oštećenja u vidu nagaranja boje i okvira prozora te začađenja zidova prostorije.  Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, a požar su ugasili vatrogasci.

Od Željka Remenara zapovjednika VZ grada Dugo Selo saznali smo da su na intervenciji bili članovi DVD Dugo Selo i Velika Ostrna.

“U 15.04 dobili smo dojavu o požaru kuće i osobi koja je zatvorena u Velikoj Ostrni Zagrebačka 76. Odmah izlaze vatrogasci DVD Dugo Selo s navalnim vozilom i 5 vatrogasca, a s istim snagama interveniralo je DVD Velika Ostrna. Nažalost na mjestu požara našli smo izgorjeli krevet i osobu u beživotnom stanju.  DVD Dugo Selo se vratilo u postrojbu, a DVD Ostrna ostalo na mjestu požara do završetka policijskog očevida”

S mjesta događaja donosimo ekskluzivne fotografije VZ Dugog Sela.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist