Kornelija – Božić bijeli dolazi

Piše: - 22.11.2021.

“Božić bijeli dolazi” prva je božićna pjesma mlade i perspektivne Kornelije

Iako do Božića ima još mjesec dana, Korneliji se već ostvarila božićna želja. Dobila je rani božićni poklon, njenu prvu božićnu pjesmu “Božić bijeli dolazi”. Autorsko-producentski tim “Hit factory” pobrinuo se da ovom toplom i veselom pjesmom Korneliju ugodno iznenadi i razveseli. Sigurni smo da će ova blagdanska pjesma prenijeti dobro raspoloženje i čaroliju Božića u domove brojnih slušatelja. Kićenje božićnog drvca, postavljanje lampica, pripremanje kolača pa čak i vožnja pretrpanim gradskim ulicama, sve nam postaje ugodnije kada u pozadini slušamo lijepu božićnu pjesmu koja nam podiže raspoloženje i dočarava duh Božića.

Kornelija o božiću i novoj pjesmi

Oduvijek sam maštala da ću imati svoju božićnu pjesmu. Sada se to i ostvarilo zahvaljujući mom autorskom timu Hit Factory. Time su me stvarno iznenadili i neizmjerno obradovali. U tajnosti su pripremili i snimili kompletnu pjesmu. Kada me je ZETZ nazvao i rekao da trebam otpjevati novu pjesmu, nisam znala o čemu se radi sve dok nisam čula prve taktove i neodoljive zvončiće. Bila sam presretna jer je pjesma odlična. Veseli me da ću od sada svake godine u vrijeme Božića moći unijeti blagdansko raspoloženje u brojne domove i ljudima uljepšati blagdane.

Inače, Božić je moj omiljeni dio godine. Obožavam kada se obitelji i prijatelji okupe i kada se svi zajedno veselimo i slavimo. U te dane svi nakratko zaboravimo na probleme i sivu svakodnevnicu i obuzme nas čarolija i duh Božića. U božićno vrijeme uvijek pomislim kako bi bilo lijepo da je Božić svaki dan i da se svi tako osjećamo tijekom cijele godine. To bi bilo nešto najljepše. Svi bismo uvijek bili sretniji, veseliji i nasmijaniji, a mir i ljubav bi prekrivali grad.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist