*

NEMOJMO ZABORAVITI KIARU

Piše: - 22.11.2021.

Vremena je sve manje. Otkad je Gradsko društvo Crvenog križa Šibenik pokrenulo humanitarnu kampanju za prikupljanje sredstava, prikupljena je tek trećina iznosa koji se procjenjuje da će biti potreban za Kiarino liječenje u Sjedinjenim Američkim Državama.

Podsjećamo, Kiara je djevojčica koja se kao i svi njezini vršnjaci ovog ljeta spremala krenuti u prvi razred osnovne škole, ali nažalost, dijagnosticiran joj je zloćudni tumor na mozgu. Radi se o difuznom gliomu središnje linije, tumoru moždanog debla, koji ima nejasne simptome, a u Hrvatskoj mogućnost za uspješno liječenje ne postoji. U Hrvatskoj za Kiarino ozdravljenje nema nade, rekla nam je Kiarina mama Matea Lambaša Goršić.

Kampanja ‘Kiara želi život’ traje do 14. prosinca. Više je načina kako možemo pomoći:

-nazivanjem broja 060 9003

-uplatom na žiroračune koji glase na Kiaru ili njezinu mamu, a brojevi su dostupni na stranici na Facebooku ‘Kiara želi život’

-doprinosom u fundraising kampanji ‘Svi za Kiaru’

Priču o Kiari možete poslušati u emisiji Civilka datuma 19. 11., koja se nalazi na podcastu emisija naše stranice.

Pomozite mi da pobijedim ovu zloćudnu bolest i pružite mi priliku za život. Nemojte mene, seku, tatu i mamu ostaviti same na ovom putovanju! Vaša humanost mi može vratiti prekinuto djetinjstvo i osigurati put do ozdravljenja., poručila je Kiara, koja neće odustati. Nemojmo  odustati ni mi: 090 6003. Hvala vam!

POSLUŠAJ AUDIO SPOT:

 

 

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist