Nakon poraza od Rijeke otišao Krznar

Piše: - 01.12.2021.

Dinamo je nakon poraza od Rijeke u kupu 3:1 ostao bez trenera. Damir Krznar prvo je u izjavi preuzeo svu odgovornost za poraz na sebe i najavio da se okreću Hajduku. No, nešto kasnije Dinamo je priopćio da je Krznar otišao.  Evo što su napisali u priopćenju.

“Nakon utakmice četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa protiv Rijeke, trener Damir Krznar podnio je ostavku na mjesto glavnog trenera prve momčadi Dinama.

Klub će o daljnjim potezima pravodobno obavijestiti javnost.

Treneru Krznaru zahvaljujemo na uspjesima koje je prva momčad ostvarila u njegovom mandatu na klupi Dinama, na fantastičnoj pobjedi protiv Tottenhama, na povijesnom četvrtfinalu Europa lige i osvojenoj dvostrukoj kruni u sezoni 2020/21. te na osiguranom proljeću u Europi ove sezone.”

Dinamo je i protiv odlične i čvrste Rijeke ponovio igre iz posljednjih utakmica: veliki posjed lopte, jalov i neefkisan napad i neuvjerljivu obranu.  Rijeka je to iskoristila i došla do  pobijede uz raspoleženog golmana i puno sreće zbog niza  neiskorištenih prilika plavih napadača.

Koliko je poraz i njegove posljedice  iznenadio upravu najbolji govori podatak da su za četvrtak zakazali promociju kalendara za 2022. na kojoj je, uz igrače, trebao biti i Krznar. Sada je promocija otkazana.


Prije današnje utakmice rekli smo da dolazi Dinamov tjedan istine (Rijeka, Hajduk, West Ham).  Srećom plavi su izborili proljeće u Europi, bar u konferencijskoj ligi, no svi su uvjereni da je trebao i mogao više ( i još može ali sada bez Krznara). Slijedi Hajduk. BBB čvrsto su stali uz igrače koji su dugo ostali ispod sjeverne tribine i čini se da će im svi promašaji  biti oprošteni u slučaju pobijede protiv splitskih bijelih. To očekuju navijači. To je lijek koji će izliječiti sve jesenske bolesti plavih majica.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist