Faithless vs. David Guetta – God is A DJ

Piše: - 11.12.2021.

David Guetta , Grammyem nagrađen DJ i producent obradio je legendarnu pjesmu grupe Faithless iz 1998 godine “God is A Dj”

“God is A Dj” apsolutni je klasik, za sve DJ-e, ali i za plesnu kulturu općenito. Ta pjesma mi toliko znači, ne mogu vam reći koliko sam je puta pustio tijekom svoje karijere. Zaista sam ponosan što mogu surađivati ​​s Faithless, legendarnom grupom koja je napravila toliko utjecajnih izdanja. Sjajno je biti u mogućnosti napraviti novu verziju ovog klasika i jedva čekam da ga svi čuju. Nadam se da ćete svi voljeti remix kao i ja.David Guetta

“God is A Dj”, izvorno objavljen 1998. kao glavni singl s njihovog drugog studijskog albuma Sunday 8PM (1998.), te je postao jedan od najuspješnijih i najomiljenijih svjetskih hitova Faithlessa.

Tko je prikladniji od DJ Mag-ovog trenutnog DJ-a broj 1 na svijetu, pobjednika Grammyja i Billboarda Davida Guette da donese Faithlessov hit “God is A Dj” na plesne podije nakon pandemije diljem svijeta. Sa blistavim sintisajzerima i propulzivnim basom koji okružuje taj zloglasni riff s klavijaturama, te poetski bezvremenski vokalom Maxi Jazza koji zauzima središnje mjesto u pjesmi “God is A Dj”. Povezujući prošlost i sadašnjost s dozom trancea i techno utjecaja, ovaj svježi dinamični remix savršeno će se uklopiti u svaki vrhunski DJ set. – izjavili su Faithless.

Nova verzija legendarne pjesme ovog vikenda ulazi na našu plesnu top listu kao jedan od noviteta koji će se definitivno slušati i u sljedećoj 2022 godini.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist