Idući tjedan asfaltiranje zadnje faze nadvožnjaka

Piše: - 12.01.2022.

Obilazeći gradilište u Domjanićevoj ulici gradonačelnik Nenad Panian za idući tjedan najavio asfaltiranje zadnje dionice nadvožnjaka

Asfaltiranje završne dionice nadvožnjaka preko pruge kod OŠ Ivana Benkovića trebalo bi započeti idućeg tjedna, najavio je tijekom današnjeg obilaska gradilišta gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian, uz očekivanje da bi radovi mogli završiti do kraja siječnja.
Osim na nadvožnjaku, u pratnji zamjenice Jasminke Kokot Bambić, obišao je gradilište u Domjanićevoj ulici gdje se gradi pješačko biciklistička staza. Obavljaju se posljednji pripremni radovi i čeka postavljanje asfaltnog sloja do Šaškovečke, a nakon toga se nastavlja uz Dom zdravlja do križanja s Osječkom ulicom. U međuvremenu će se asfaltirati i cesta oko dječjeg vrtića.
” Na južnoj strani Domjanićeve ulice će osim biciklističke i pješačke staze biti i parkirna mjesta. Uz Dom zdravlja će se ukloniti postojeće žardinjere i Domjanićeva će ponovo biti dvosmjerna ulica” – rekao nam je gradonačelnik Panian.
Više o obilasku gradilišta, radovima u Domjanićevoj i Osječkoj, ali o projektu Dugo Selo Otvoreni grad možete čuti u emisiji Pogled s Martina u programu Zabavnog radija ovog četvrtka u 18.30.
Osim toga u prvoj ovogodišnjoj emisiji Nikola Tominac izvješćuje nas o brojevima oboljelih dugoselaca od COVID-a, Branko Goleš ravnatelj Osnovne škole Ivana Benkovića govori o početku drugog polugodišta, Damjan Blažević podsjeća na pobjednike ovogodišnjeg malonogometnog turnira Dugoselko NK Dugo Selo i na kraju govorimo o završetku ovogodišnjih adventskih događanja te nastavku rada klizališta koje ostaje otvoreno do 30. siječnja.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist