Marija Jelovečki – Sanjam još brod

Piše: - 19.01.2022.

Zabavni Radio ekskluzivno uoči sutrašnje premijere na CMC-u predstavlja novu pjesmu talentirane mlade pjevačice Marije Jelovečki, koja je odlučila publiku počastiti s nečim sasvim neočekivanim te je, za razliku od prva tri brza singla s kojima se predstavila široj javnosti, snimila snažnu baladu „Sanjam još brod“ koja će Vas očarati na prvo slušanje i gledanje.

Pjesma „Sanjam još brod“ govori o posebnoj vrsti ljubavi koju Marija izuzetno cijeni, o ljubavi koja se strpljivo čeka: „Osobno smatram da je ljubav ono što pokreće svijet, što nas motivira i raduje i cijeli život držim se toga da je bitno voljeti i biti voljen”, kaže Marija.

Mariji u prekrasnom, romantičnom spotu društvo pravi mladi hrvatski glumac Konstantin Haag kojeg je publika imala prilike upoznati u domaćim sapunicama. Konstantin je pun riječi hvale za mladu pjevačicu: „Sretan sam što sam imao priliku biti dio ovog projekta, a Marija je divna, spontana i talentirana. Sjajno se snašla!

Marijin skladni tim, bračni par Vukes, sretan je i ponosan kako njihova uzdanica glazbeno sazrijeva i napreduje iz pjesme u pjesmu. Napominju kako svaki singl pomno biraju i pripremaju te se u njezinom glasu osjeća neki novi, dublji izričaj. „Sanjam još brod“ glazbeno potpisuju Marko Vukes i Toni Ćosić iz Rubikon Sound Factoryja, snimatelj spota je Antonio Čukoić, dok je za tekst pjesme i video spot zaslužna Nevena Vukes.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist