Shouse – Won’t Forget You

Piše: - 04.02.2022.

Glazbeni dvojac iz Melbournea, “Shouse” objavili novu pjesmu “Won’t Forget You”, nasljednika njihovog velikog hita “Love Tonight”.

Ed Service i Jack Madin, Australski glazbenici koji se kriju iza imena Shouse, objavili su novu pjesmu “Won’t Forget You”. Ovaj single je nastavak na “Love Tonight“, njihovu pjesmu s kojom su globalno poharali svjetske top ljestvice. Ista pjesma bila je pozicionirana i na trećem mjestu najvećih plesnih hitova za prošlu godinu.

“Won’t Forget You” je pjesma o prijateljstvu i ljubavi. O vezama koje traju zauvijek. Svi smo izdržali period isključenja, ali nikada nećemo zaboraviti one ljude koji su nam toliko važni. Ova pjesma je za vaše najbolje prijatelje, za obitelj koja živi daleko, za onog novog prijatelja na plesnom podiju. To je pjesma koja nas podsjeća na one koje volimo. To je pjesma koju pjevamo zajedno! – izjavili su SHOUSE.

Prvi komentari onih koji su pjesmu čuli, slažu se da je ovo nastavak na njihov prošli singl, ali zašto mijenjati formulu koja je odlična. Ovaj singl jedan je od novih ulaza na našoj plesnoj top listi ove subote i ujedno prvi ozbiljan hit u 2022 godini, koji ima velike šanse osvojiti plesne podije ovog ljeta.

Podijelite

Current track

Title

Artist