Jax Jones Feat. MNEK – Where Did You Go

Piše: - 11.02.2022.

Producent, DJ i multiinstrumentalist Jax Jones objavio je 4. veljače novu pjesmu pod nazivom “Where Did You Go?” s MNEK-om.

Umjetnici nominirani za Grammy udružili su se kako bi odali počast kultnom žanru Eurodancea, koji je nastao kasnih 1980-ih i odražavao je kolektivnu želju za zabavom i srećom nakon razdoblja sukoba u Europi. Zarazna, optimistična pjesma odražava slično raspoloženje 2022. i želju svijeta da se ponovno ujedini u radosnom slavlju nakon izolacije tj. pandemije korona virusa.

“Ova pjesma je nešto malo drugačije od mene”, rekao je Jones u priopćenju za javnost. “Volim eksperimentirati sa svojim zvukom. Nadam se da ti se sviđa!”

“Where Did You Go?” nije prvi pjesma u kojoj su Jones i MNEK udružili snage. Godine 2016. zajedno su radili na jednom od Jonesovih najranijih hitova, “House Work” i od tada su zajedno napisali brojne pjesme.

“Where Did You Go?” ovog vikenda ulazi kao jedan od novih ulaza na Dance Chart Zabavnog u emisiji Dj Time.

Nova pjesma “Where Did You Go?” dolazi s duhovitim glazbenim videom u kojem Jax Jones glumi DJ-a koji povlači nježne pokrete po mix pultu s mrtvim izrazom lica, dok se iza njega vrte arhivske snimke starih rave partya te klupskih večeri.

Podijelite

Current track

Title

Artist