Swedish House Mafia Feat. Sting – Redlight

Piše: - 25.02.2022.

Švedski trio poznatiji kao Swedish House Mafia izdao je četvrti singl u suradnji sa frontmanom grupe The Police – Stingom!

 

Najava nove pjesme “Redlight” krenula je prije mjesec dana, kada je trojac počeo dijeliti Instagram priče s crvenim svjetlima i vrlo malim dijelovima pjesme. Stvar je postala očita kada je Sebastian Ingrosso objavio snimku pjesme koja svira na Dropboxu. U posljednja dva tjedna nekoliko izvođača, uključujući Alessa i Carnagea, odsvirali su pjesmu uživo na svojim nastupima. Swedish House Mafia također je odletjela u New York i objavila vijest o svom susretu sa Stingom. Frontman grupe The Police, Sting ponovno je snimio vokal Roxanne, jedne od najpoznatijih pjesama The Police. Trojac je koristio upravo tu snimku na novoj pjesmi “Redlight”, što je potvrdio i Axwell.

Ako ste obožavatelj SHM-a, definitivno će vam se svidjeti “Redlight” jer rebrendira mračni, elektronski zvuk početaka, dovodeći ga u novu eru. Zvukovi su super detaljni i ako pažljivo slušate, možete čuti izuzetnu preciznost produkcije Swedish House Mafie. Teksture bas linije savršeno se čuju kao i vibracije glavnog klavira. Zvukovi su tako čisti, ali se divno sudaraju, a da se ne prekrivaju.

Zbog elektronskog plesnog stila, obožavatelji su pjesmu primili s velikim oduševljenjem. Ima onih koji komentiraju s “pravi povratak Swedish House Mafie” ili “Išlo je na bolje” misleći na njihovo prvo izdanje nakon povratka.

Za umjetnost i kreativni smjer zadužen je legendarni umjetnik Alexander Wessely koji je radio sve vizuale od povratka do danas. Režirao je i službeni video “Moth To A Flame” s The Weekendom. Za Redlight se odlučio za crvenu i plavo-zelenu naslovnicu, ali je zadržao svoj kultni tamni stil. Kratki videi i kadrovi koje je postavio trojac prikazuju ljude i “stvari” koji izlaze iz crne guste tekućine. Sve je osvijetljeno ovom nevjerojatnom zeleno-plavkastom i crvenom rasvjetom.

Nova pjesma “Redlight” samo je jedan od noviteta ovog vikenda u emisiji “Dj Time” i novi ulaz na našoj plesnoj top listi u subotu od 21 sat!

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist