Ne propustite Pogled s Martina

Piše: - 03.03.2022.

Današnja emisija Pogled s Martina ponovo donosi zanimljiv tjedni pregled događanja u Dugom Selu.

Nakon javnih natječaja poznati su pročelnici dva gradska upravna odjela. Na čelu Upravnog odjela za financije i komunalno gospodarstvo ostaje Dean Dragičević, a za pročelnika Upravnog odjela za za pravne poslove, društvene djelatnosti i protokol izabran je Boris Savić koje je za našu emisiju POGLED S MARTINA koju možete slušati u 18.30 dao prvu izjavu za javnost.

Predstavljamo Mariju Badrov najbolju mlada sportašica s invalidetom u 2021., prvakinju Hrvatske u paraplivanju i članicu Hrvatske paraplivačke reprezentacije, inače učenicu 7. razreda OŠ Josipa Zorića koju je, na posebnom prijemu gradonačelnika Nenada Paniana, grad jučer nagradio s 5 tisuća kuna za uspjehe koje je ostvarila, a kao poticaj na putu prema Paraolimpijskim igrama 2024.

Načelnik Stožera CZ Nikola Tominac uputio je čestitko svim sastavnicama civilne zaštite povodom 1. ožujka Međunarodnog Dana civilne zaštite, koja se nakon dvogodišnje borbe s Covidom sve više okreće pružanjem pomoći izbjeglicama iz Ukrajine.

Podsjećamo i na ovotjedni posjet učenika i nastavnika iz Poljske dugoselskoj osnovnoj školi Ivana Benkovića i naravno na fašnička vikend događanja u kojima fašnik, za svoja nedjelja, nije spaljen već ekološki zbrinut.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist