Uspjeh maratonaca AK Martin

Piše: - 07.03.2022.

Članovi Atletskog kluba „Martin“ Dugo Selo Tomislav Poljak, Mario Šiftar i Kristian Pintar,  drugu godinu za redom, osvojili su treće mjesto na Prvenstvu Hrvatske u trčanju na 100 kilometara ekipno, odnosno na 5. Polojskoj ultri održanoj tijekom vikenda u Slavonskom Brodu. Stazu su istrčali u vremenu od 27 sati 5 minuta i 26 sekundi.

Pobjednik je AK Sljeme ispred  Marjana iz Splita .U pojedinačnom poretku Prvenstva Hrvatske u trčanju na 100 km Tomislav Poljak zauzeo je sedmo mjesto, Mario Šiftar dvanaesto a Kristian Pintar četrnaesto.
Za razliku od prošle godine u kojoj je sudjelovala samo muška ekipa AK „Martin“ Dugo Selo u trčanju na 100 km, klub je u ovogodišnjoj 5. Polojskoj ultri  imao i svoje predstavnice i to u utrci na 50 kilometara za žene i ženskoj štafeti na 50 kilometara, što je još jedan uspjeh i doprinos budućnosti ultraškog trčanja u ovom klubu.

U konkurenciji žena na 50 kilometara, Vlatka Segečić osvojila je šesto mjesto, a Zvjezdana Jagnić Mandić jedanaesto. Ženska ekipa AK „Martin“ Dugo Selo pod nazivom „Martinezice“  u sastavu Danijela Marijanović i Martina Mihordin trčala  je štafetu na 50 kilometara i zauzela peto mjesto.

 

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist