Pogled s Martina bez dalekozora

Piše: - 17.03.2022.

Ne treba vam dalekozor da bi vidjeli što se događa u gradu podno Martin brega, dovoljno je poslušati emisiju Pogled s Martina. Evo što donosi ova današnja.

Dugoselski komunalno poduzetnički centar nabavio je novo višenamjensko komunalno vozilo vrijedno gotovo 2,5 milijuna kuna , dijelom i europskim sredstvima rekao je direktor Tadija Penić , predstavljajući novo vozilo koje bi se već idućeg tjedna trebalo naći na svom radnom mjestu – dugoselskim ulicama.

Grad je iznajmio prostor na Arcusovu trgu koji će koristiti 4 udruge Naša djeca , AK Martin, Kinološko društvo i Udruga gluhih osoba Zagrebačke županije, a gradonačelnik Nenad Panian najavio da će gradskim vijećnicima, kroz rebalans predložiti kupnju zgrade nekadašnjeg suda, kako bi baština obitelji Drašković ostala u gradskom posjedu. Njegova zamjenica Jasminka Kokot Bambić govori o tome kako napreduje projekt izgradnje KIC-a.

S Nikolom Tomincem razgovarali smo o imenovanju odnosno preimenovanju dugoselskih ulica i kakva se pri tome procedura,
a s Anom Ivandom, iz Savjeta mladih, o početku instrukcija za osnovnoškolce za koje se javilo 60 učenika.

Za kraj podsjećamo i na veliki memorijalni turnir Đure Dubenika u stolnom tenisu kroz razgovor s predsjednikom STŠK Dugo Selo Krunoslavom Belićem.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist