Dinamov tramvaj sjećanja na 1981.- 82.

Piše: - 21.03.2022.

Zagrebačkim ulicama od danas vozi tramvaj kojim se obilježava 40 godina osvajanja prvenstva tadašnje države “zlatne generacije” Dinama. Tramvaj s fotografijama igrača i novinskim tekstovima iz sezone 1981. – 82. sigurno će pobuditi ponos među starijim zagrebačkim navijačima i BBB.
Na prvoj vožnji našao se dio članova tadašnje momčadi i stručnog stožera predvođenoh legendarnim Miroslavom Ćirom Blaževićem i njegovim pomoćnikom Rudijem Belinom. Bili su tu nezaobilazni fizioterapeut Josip Čačković, slavni igrači Vlak, Mlinarić, Deverić, Mustedanagić, Zvonko Marić, Gordan Mohor…

Na ulazu u tramvaj pozdravio ih je Mirko Barišić, a na slavnu sezonu zagrebačkih plavih podsjetio se i Ćiro. Što su rekli poslušajte u 16.30 na Zabavnom radiju. I ne samo oni već i Stjepan Deverić, Marko Mlinarić i Marijan Vlak.

Saznali smo da Ćiro, legendarni bijeli šal s kojim je dizao na noge cijeli stadion pri izlasku na teren ljubomorno čuva u ormaru kao svoju najdražu uspomenu. No uskoro se sprema se njegov povratak i to kao Dinamovog suvenira koji će se u limitiranoj ediciji naći među suvenirima u Fan shopu, naravno s Dinamovim grbom i Ćirinim potpisom, saznali smo od članice uprave Amre Peternel.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist