Jamie Jones – My Paradise

Piše: - 07.05.2022.

Engleski producent i Dj Jamie Jones, izdao ljetni “My Paradise” za Defected

 

Poznati DJ i producent, vlasnik izdavačke kuće Hot Creations i osnivač globalnog event brenda Paradise Jamie Jones, ovog ljeta ima definitivno hit! To je pjesma “My Paradise”! Ova nova pjesma u sebi sadrži dio klasika grupe The Jackson 5 iz 1975 i pjesme “Forever Came Today”, iako nas u nekim dijelovima podsjeća na remix Deep Disha za klasik “Hideaway” (ritam) kao i “Big Love” Pete Hellera iz 1998 godine.

Nakon izdanja pjesme “Rushing”, njegovog debija za izdavačku kuću Defected u ljeto 2019, Jamie se vraća istoj izdavačkoj kući s još jednim hitom za plesni podij baš na vrijeme za novu ljetnu sezonu. “My Paradise”, nazvan po Jamiejevoj kultnom partyu na Ibizi koja je sinonim za tople noći i svjetsku klasu gostujućih DJa ! U pjesmi “My Paradise” Jamie istražuje utjecaje diska uz filtriranje vokala i njegov prepoznatljivi groove.

“Sjećam se svojih ranih gaža na Ibizi oko 2000. godine. Postojali su ti velike hitovi, koji su koristili napumpane 909 hi hatove, teški bubanj, i looping disco groove. Producenti poput Armanda Van Heldena i Full Intention su to radili tako dobro u svojim pjesmama. Ja sam sa “My Paradise” htio ponovno stvoriti nešto slično, ali za plesni podij u 2022 godini”.  izjavio je  Jamie Jones

Pjesma “My Paradise” premijerno je puštena 30.04. 2022. godine u promo mixu emisije DJ Time, a ovog vikenda slušamo je na top listi kao jedan od novih ulaza.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist