Nastavak Radova Na Zagrebačkoj Obilaznici

Piše: - 20.05.2022.

Ovaj vikend radovi na dionici između mosta Sava i čvora Kosnica u smjeru Bregane 

U tijeku su radovi sanacije asfaltnog sloja vozne i zaustavne trake na obilaznici grada Zagreba a koji se izvode isključivo tijekom vikenda kako bi se korisnicima koji ovu dionicu koriste za dnevnu migraciju olakšalo i uštedjelo vrijeme.

Ovu subotu, 21./22.05. umjesto na dionici između čvorova Jakuševec i Kosnice radovi će se izvoditi na dionici između mosta Sava i čvora Kosnica u smjeru Bregane jer se tijekom sljedećeg produljenog vikenda očekuje veći promet na dionici prema Bregani, a sanacija kolinka pridonijet će većoj protočnosti. Radovi započinju u subotu od 09:00 i traju do nedjelje do 18:00 sati.

Preostaju još dva vikenda 04./05.06. kada će se izvoditi isti radovi između čvorova Lučko i Buzin u oba smjera te 11./12.06. između čvorova Jakuševec i Kosnica smjer Lipovac.

Tijekom radova biti će uspostavljena privremena regulacija prometa na način da će za promet biti zatvorena jedna prometna traka, a promet će se voditi drugom prometnom trakom uz ograničenje brzine kretanja. Također ukoliko budu loši vremenski uvjeti, radovi se neće izvoditi. Uz svu organizaciju i želju da korisnicima omogućimo sigurnu i kvalitetnu vožnju, svjesni smo da radove nije moguće provoditi bez utjecaja na protočnost prometa autocestom.

U cilju postizanja što boljeg vođenja prometa i sigurnosti korisnika na ovom dijelu autoceste, mole se svi vozači za poštivanje postavljene privremene prometne signalizacije te održavanjem sigurnosnog razmaka.

Podijelite

Current track

Title

Artist