Mija Dimšić – Stuck on You

Piše: - 08.06.2022.

Pjesma “Stuck on You” u izvedbi Mije Dimšić, novi je njen singl nastao u suradnji s Fondacijom Plan B. Time se Mia, poput svojih starijih kolega, priključila fondaciji čiji je idejni začetnik i osnivač Zoran Konević, ujedno i autor glazbe. Stihove potpisuje Shridhar Solanki, a aranžman Vojislav Aralica.

“Čast mi je biti dio regionalnog projekta Plan B koji pomaže glazbenicima i drago mi je da smo odabrali baš ovu pjesmu koja me osvojila na prvo slušanje. Kroz tu priču sam upoznala nove ljude, ostvarila nove suradnje i odvažila se isprobati malo drugačiji zvuk. Nadam se da će publika slušajući pjesmu osjetiti strast i ljubav, a možda malo i zaplesati”, objasnila je Mia koja je u pripremama za CMC festival u Vodicama, na kojem će nastupiti u petak, 10. lipnja.

Novi singl “Stuck on You” najava je i novog albuma “Plan B vol. 2”, u izdanju Tesla Music i Croatia Records, na kojem će se uz Miju naći mlađi popularni izvođači iz cijele regije. Prvi album koji je najavio rad fondacije “Plan B vol.1” na tržište izlazi 9. lipnja. Na njemu se nalaze već poznati hitovi “Zrno čarolije” Zvonimira Đukića Đuleta, “Ti si moj brat” Dejana Cukića, “Zagledan” Dragi Jelića, “Vjetar” Maye Sar te aktualni “Savršen kroj” Tamare Todevske. Glazbenu podršku cijelom projektu čiji se singlovi nalaze na prvom albumu dali su još i Dado Topić & Vlatko Stefanovski, Alen Islamović, Goran Šepa Gale i Dragan Jovanović Krle.

Foto: Goran Čižmešija

Podijelite

Current track

Title

Artist