Marko Tolja – Ljubavi promijenit ćemo ime

Piše: - 13.06.2022.

“Ljubavi promijenit ćemo ime” naziv je senzualne, iskrene i nježne balade kojom se Marko Tolja predstavlja na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Za pjesmu je snimljen video spot u režiji Artema Dushkina i Matea Jurčića iz Lumiere Productiona. Glavnu ulogu ima Markova dugogodišnja prijateljica Marijana Batinić, a sama ideja o suradnji u spotu rodila se za klavirom, dok je Marko pomagao Marijani da se što bolje pripremi za izvedbe u RTL-ovu showu “Masked Singer”.

Marko ne skriva oduševljenje činjenicom da mu se jedna od najboljih prijateljica pojavljuje u spotu, a njihovo anegdotama bogato prijateljstvo dobiva još jedno lijepo poglavlje.

“U životu smo svašta prošli zajedno, bili smo cimeri, Marijana mi je jedno vrijeme bila menadžerica, tu su i obiteljska druženja, putovanja… Zato je snimanje spota za nas samo još jedan ludi dan od mnogih koje smo zajedno doživjeli. Ipak, iznenadilo me kakva je pozerica i profesionalka, kao da spotove snima na tjednoj bazi!”

Tekst i glazbu potpisuje Ante Pecotić, a aranžman Bojan Šalamon – Shalla iz Rubikon Sound Factoryja.

Pjesmom “Ljubavi promijenit ćemo ime” Marko Tolja najavljuje i proslavu 15 godina uspješne glazbene karijere te za jesen ove godine priprema i prigodni spektakl u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

 

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist