Iva Ćurić – Sigurna

Piše: - 14.06.2022.

Nasmijana Iva Ćurić objavila novi, siguran ljetni hit “Sigurna”

Nakon što smo je početkom godine slušali sa snažnom pop baladom “Drago mi je“, Iva je taman prije ljeta odlučila izdati svoju novu pjesmu za ljeto 2022 godine. Nakon balada, vrijeme ispred nas upravo je stvoreno za brže, vesele i poznate ritmove. Nova pjesma “Sigurna” bit će siguran hit zbog odličnog Ivinog vokala, sigurne produkcije (Styx Production) i djela pjesme koji koristi sample provjerenog hita “Ja sam lažljivariječke grupe Denis & Denis iz 1985 godine.

“Za ovo ljeto odlučili smo napraviti nešto plesno i veselo. Semplirali smo meni dragu pjesmu “Ja sam lažljiva” grupe Denis & Denis i dodali malo “nas” što je trenutno svjetski trend.” – izjavila je Iva

.

.

Đakovčanka Iva Ćurić već je privukla pozornost kod publike i glazbene struke, kako sudjelovanjem u showu X Factor, tako i singlovima kojima je započela svoju glazbenu karijeru. Njezin potencijal sjajno su prepoznali Marina Hojsak, Daniel Hojsak i Tomislav Jelić Kameny, koji potpisuju sve njezine pjesme. Marina je radila glazbu i tekst, a Daniel i Tomislav aranžman i produkciju.

Pred završetkom je i Ivin prvi studijski album “Izvan ovog vremena”, u izdanju Croatia Records i Styx Production. Na albumu će se osim nove pjesme naći i njeni prethodni singlovi: “Sjajiš“, “Boje”, “Ranjeni”, “Šećer”, “Drago mi je“, “Prati me” kao i “Ne možeš”, hit kojim je Iva skrenula pozornost na sebe i koji joj je donio prvo priznanje. Naime, urednici Hrvatskog radija proglasili su je najboljom pjesmom CMC festivala u Vodicama 2016. godine.

Podijelite

Current track

Title

Artist