Pava – Slobodan

Piše: - 14.09.2022.

Iznimno talentirana kantautorica Pava predstavila je novi singl ”Slobodan” i ujedno najavila album prvijenac ”Prvi koraci”. Pavine glazbene korake uzbuđeno smo pratili kroz emotivne singlove ”Ponekad” , ”Budi mi dobro” , ”Dopusti mi” i ”Horizont”, a za peti singl ”Slobodan” odabrala je nešto drugačiju, feel good varijantu zaraznog plesnog ritma.

Dok smo snimali ostatak albuma u RSL studiju u Sloveniji, sjećam se koliko smo svi posebno uživali baš u ovoj pjesmi. Imam osjećaj da je svatko iz benda imao prostora napraviti zanimljivu dionicu na svom instrumentu zbog čega smo svi kliknuli s njom. Vjerujem da ne moram naglašavati da sam i ja vokalno uživala u snimanju i nadam se da će i slušatelji to primijetiti”, rekla je Pava, koja potpisuje glazbu i tekst.

Novim je singlom potvrdila da joj i brži tempo odlično odgovara, a zasluge za aranžman pjesme idu Đuri Ravenšćaku, također izvođaču Croatia Recordsa. Izlazak albuma ”Prvi koraci” očekuje se već početkom listopada, a dotad uživamo u novom singlu ”Slobodan” .

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist