Miach Feat. Hiljson Mandela – NLO

Piše: - 20.09.2022.

Sletio je “NLO” Miach i Hiljsona Mandele! Poslušajte pjesmu o kojoj svi pričaju

Ravno s druge planete stiže nam “NLO” – svemirska suradnja jedne od najperspektivnijih mladih glazbenica Miach (Mia Čičak) i jednog od najatraktivnijih imena domaće glazbene scene, trap pionira Hiljsona Mandele.

“Pjesma ‘NLO’ je nastala tijekom ljeta te smo na njoj radili Mihovil Šoštarić i ja. Jedne ljetne večeri Miha i ja smo gledali film “Men In Black” te kada smo sljedeće jutro došli u studio, dok je Miha radio beat, ja sam inspirirana filmom počela pjevušiti ‘K’o da s drugog planeta si…’. Pogledali smo se i znali da je to to, te smo oko tog stiha i sagradili cijelu pjesmu. Kada je veći dio pjesme bio gotov, odmah nam je na pamet pao Hiljson i kako bi se njegov glas savršeno uklopio. Hiljsona oboje poznajemo s obzirom na to da je Miha radio s njim na njegovom albumu “Mandela Effect” te smo mu se javili s idejom. Hiljsonu se pjesma svidjela te je snimio svoj vers i time savršeno zaokružio cijelu priču.”, ispričala je Miach.

Pjesma “NLO” jedna je od četiri priče koje se nalaze na EP-u “Između nas” na kojem Miach opisuje ljubavne odnose koji ostaju i vežu samo ‘njih dvoje’:

“Na EP-u se nalaze četiri pjesme koje svaka na svoj način opisuju neki ljubavni odnos te se pretežito mogu čuti zvukovi rnb-a i popa. Od ljubavi na prvi pogled pa sve do, nažalost propale ljubavi, svaka pjesma svojim tekstom i beatom priča neku drugu priču. EP se zove “Izmedu nas” upravo kako bi se jednim nazivom objedinile sve pjesme, odnosno ta ljubavna tematika između dvoje ljudi čije situacije, bile sretne ili ne, ostaju između njih dvoje.”, o svojem prvom EP-u otkrila je Miach.

 

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist