Lorenzo feat. Marko Kutlić – Sve mi uzmi

Piše: - 22.09.2022.

Lorenzo je jedan od poznatijih hrvatskih DJ-eva i jedini DJ iz EDM žanra koji je sa singlovima na hrvatskom jeziku dospio na vrhove liste radija i televizija u Hrvatskoj i regiji. I ovog puta nastavlja s uspješnim suradnjama, a na novom singlu “Sve mi uzmi” ugostio je provjereno ime, Marka Kutlića.

“Super je bilo surađivati s Markom koji je pjesmi pristupio vrlo ozbiljno i profesionalno pa je i sam finalni produkt ispao bolje nego što smo zamislili” – kaže Lorenzo.

Iza sebe ima LP na kojem su gostovali neki od najtalentiranijih hrvatskih izvođača kao što su Mia Dimšić, Antonela Doko, Ivan Dečak, Lara Antić, Goran Bošković, David Magdić, Dino Purić i Reper iz sobe, ali i nastupe diljem regije među kojima se izdvajaju čak dva s Ultra Europe festivala te iz brojnih klubova diljem Jadrana.

Autor glazbe i teksta je sam Lorenzo, a za produkcijski dio zaslužan je mladi i talentirani producent Antonio Perina koji je i spojio Marka i Lorenza.

“Sjajno iskustvo je bilo raditi na ovoj pjesmi. Imam osjećaj da se dogodila dobra sinergija svih koji su radili na projektu, a u takvim uvjetima čovjek se osjeća slobodno izraziti i dati najbolje od sebe. Između Marka i Lorenza je nastao pomalo egzotičan i jako dobar spoj. Vjerujem da će ova pjesma naći svoje ljude.” – kaže Antonio.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist