Toma – 193

Piše: - 10.02.2023.

Ništa ne govori, samo osjeti – stigao je ToMin singl 193!

Na radijskim postajama još uvijek slušamo pjesmu “Budala ja“, ali ono što nam ToMa sprema novim singlom najbolje je opisati stihovima: “Oko nas gori sve, i boli me, Ništa ne govori samo osjeti, Kako tijelo gori 193. Ovo su stihovi ToMinog novog singla znakovitog naziva 193. I ovo je zaista singl koji će zapaliti sve plesne podije i radijske etere jer već na prvi takt vas sigurno pokreće.

Autor glazbe i stihova je ToMa koji je za ovaj singl rekao: ”U želji da iz sebe izvučem nešto novo, nešto što do sada publika nije čula i osjetila kod mene, našao sam svoj glazbeni identitet. 193 predstavlja pomak u mom glazbenom izričaju, zvuku i slici koji predstavljam publici. Velik dio stvaranja ove priče je i Mihovil Šoštarić koji je moj tekst i glazbu idealno uokvirio modernim zvukom dajući pjesmi svoj osobni pečat.”

Kao što je spomenuto, za produkciju je odgovoran Mihovil Šoštarić – Lockroom, a ToMu, u ovom singlu vokalno upotpunjuju Marina Marić, ToMina supruga i Sanja Rajković iz SanjaR Agency, njegova menadžerica. “U našem timu je dobar osjećaj na prvom mjestu – dok radimo, družimo se, plešemo i pjevamo. Marina i Sanja su od prvog dana uključene u proces stvaranja pjesme, a Marina mi inače pjeva prateće vokale. Kada smo bili kod Mihovila u studiju, s nama je bila i Sanja koja nam se u jednom trenutku pridružila i singl kakvog sada slušate je rezultat te suradnje” opisao je ToMa trenutke sa snimanja singla. Iako je tek počela, za Tomu će ova godina biti vatrena:193 prvi je ovogodišnji glazbeni projekt kojim započinjem radnu godinu koju planiram završiti izdavanjem svojeg prvog albuma.”

U mjesecu smo ljubavi pa slobodno svojoj najdražoj ili najdražem na Valentinovo zapjevajte: “Kad te vidim ja zastane mi dah, Koža mi je tijesna daj upali mrak, Ništa ne govori samo osjeti, kako tijelo gori 193”.

.
.
.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist