ACRAZE – Take Me Away

Piše: - 03.03.2023.

ACRAZE poziva obožavatelje na plesni podij mračnom dance pjesmom „Take Me Away“.

Sample i naslov pjesme preuzeti su iz velikog hita Natashe Bedingfield „Pocketful Of Sunshine”; pjesma je nakon izlaska 2008. zauzela prvo mjesto Billboardove Dance Club Songs ljestvice te ušla u top 5 Hot 100 ljestvice, a ujedno je ovog vikenda ušla kao novitet i na dance chart Zabavnog!

Odrastao sam na glazbi Natashe Bedingfield, pa sam bio jako uzbuđen što sam dobio njezino odobrenje za ovu pjesm. Počeo sam raditi na pjesmi prije otprilike dvije godine, ali završio sam je prošle godine pred pariški nastup s DJ Snakeom na stadionu Park prinčeva. Kad sam pjesmu pustio prvi put, publika je potpuno poludjela – odmah sam znao da je moram objaviti, objašnjava ACRAZE.

Take Me Away” dolazi nakon Galantisovog remixa ACRAZE-ove pjesme „Believe” (feat. Goodboys) koji je dobio sjajne kritike (The Honey Pop EDMTunes, YourEDM…). Dosad najuspješniji hit ACRAZE-a je „Do It To It (feat. Cherish) koja je, između ostalog, osvojila glazbenu nagradu iHeartRadio 2022. za dance pjesmu godine. Osim toga, pojavila se u prvih 15 pjesama na globalnoj Billboard top 200 ljestvici te je ušla u prvih 20 pjesama na američkoj Top 40 ljestvici. Službeni video prikupio je više od 500 milijuna pregleda na YouTubeu.

ACRAZE je dobio podršku Tiësta, Diploa, DJ Snakea, The Chainsmokersa, Stevea Aokija, Chrisa Lakea, Zedda, Martina Garrixa i brojnih drugih glazbenika. Na novim remixima pjesama uključila su se imena kao što su Hugo Cantarra, YOOKIE, Tom & Collins, dok su Tiësto, Subtronics, Andrew Rayel, Sub Focus i Rated R sudjelovali na prethodno objavljenim remixima.

Podijelite

Current track

Title

Artist