Tony Cetinski – Vojnik Pod Zvijezdama

Piše: - 08.03.2023.

Tony Cetinski poklonio pjesmu “Vojnik pod zvijezdama” ženama svijeta, ali i vojsci ljubavi, svojim fanovima

Najljepši i najiskreniji poklon je pjesma jer uvijek dolazi iz srca, a to najbolje zna Tony Cetinski koji nam donosi upravo takav novi singl – “Vojnik pod zvijezdama”. Ovu posebnu pjesmu odlučio je pokloniti svim ženama svijeta na dan posvećen samo njima, ovogodišnjem Danu žena, ali i vojsci ljubavi, svojim vjernim fanovima. Time je još jednom potvrdio zašto ga obožavamo svih ovih godina, ne samo kao glazbenika, već i kao čovjeka koji to što radi, radi iz čiste ljubavi, i baš zato slovi za najeminentnijeg i najtraženijeg na glazbenoj sceni diljem regije i šire.

Svoje oduševljenje nije skrivao niti on sam, premda, glavnu riječ je ipak prepustio “Vojnik pod zvijezdama” neka kaže svoje,

“Vrlo je teško govoriti o samom sebi, tako i o pjesmi, pa bih volio da pjesma sama kaže ono što ima za reći, a ima. Ono što samo mogu potvrditi ovog puta s još većom sigurnošću, to je kako duboko vjerujem u ovu pjesmu i poruku koju nosi sa sobom, te da će pronaći put do publike, a u kojoj će se mnogi pronaći. Iz prostog razloga što lako ulazi u uho, ali i srce, a ono što jednom dođe do srca, tamo i ostaje. ‘Vojnika pod zvijezdama’ iz sveg srca i s velikom radošću posvećujem svim ženama, ali i svojoj vojsci ljubavi, vjernoj publici koja stoji uz mene svo ovo vrijeme. Samo ljubav!”, ispričao nam je Tony Cetinski.

Autorski potpis na predivnu glazbu i tekst za “Vojnika pod zvijezdama” stavlja Dominik Miloš, dok se za aranžman i produkciju pobrinuo Mihael Blum iz Hit produkcije.

Vjerujemo da će “Vojnik pod zvijezdama” ostaviti svoj trag u mnogima i probuditi snagu istog vojnika spremnog za pravu ljubav, jer prepoznati je u ovome svijetu možda nije jednostavno ni lako, no kada je pronađemo, jedno je jasno – budimo poput ‘Vojnika pod zvijezdama’!

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist