Jinx – Smijem se (Denis Goldin Remix)

Piše: - 09.03.2023.

Omiljeni klasik Jinxa, pjesma “Smijem se” od danas je dostupna u novom ruhu u remixu koji potpisuje poznati producent i DJ Denis Goldin.

Nakon hit remixeva klasika devedesetih koje je radio za Ivanu Plechinger te Ivanu Banfić i uz koje smo plesali posljednjih mjeseci, došlo je vrijeme i za osvježenu verziju velikog hita grupe Jinx, originalno izdanog 1997 godina na albumu “Second Hand”.

“Na mojoj listi želja za remiksiranje nalazila se i pjesma “Smijem se” grupe Jinx. Zašto baš ta pjesma? Pa iskreno “proganja” me još otkad sam kao srednjoškolac skoro zakasnio na autobus za maturalno putovanje u Pariz, tako da me ta pjesma uvijek podsjeti na taj događaj, jer baš kad sam sjeo u autobus krene na radiju refren “Samo smijem se i smijem se i sve je isto kao prije…” Zahvaljujući tom događaju ja sam našao inspiraciju za novu verziju ovog hita, a možda i neke nove generacije otkriju grupu Jinx.”, ispričao je Denis Goldin.

Ekskluzivno smo razgovarali u programu Zabavnog s poznatim domaćim remixerom i doznali još neke detalje vezane za ovaj legendarni klasik u novom ruhu!

Podijelite

Current track

Title

Artist