Layo & Bushwacka! – Love Story (VS Finally) 2023

Piše: - 10.03.2023.

Nakon 20 godina legendarni hit ponovo je na plesnim podijima širom svijeta u remixu Paul Woolforda!

Objavljena prije 20 godina Love Story (VS Finally), bila je jedna od onih pjesama od kojih niste mogli pobjeći. Bilo da ste bili u klubu ili ste samo slušali radio, 2003. Ovaj klubski hit dospio je na UK Charts Top 10 i dobio Zlatni disk za rezultate prodaje, mash up pjesama “Love Story” i Kings Of Tomorrow’s “Finally” s vokalom nezaboravne Julie McKnight bio je kruna ovog dua iz kojeg se kriju Layo Paskin and Matthew Benjamin poznatiji kao Layo & Bushwacka!

Izdavačka kuća XL Recordings povodom 20 godina izdavanja orginalne ploče naručila je novu verziju koju je producirao Paul Woolford i koja će jednako pogoditi plesni podij 20 godina kasnije. Ovaj remiks s dokazuje da klasici nikada ne umiru; Paul Woolford udahnjuje novi život pjesmi koja je “promijenila tijek povijesti plesne glazbe” (DJ Mag).

Svoju verziju ovog mashupa su prošle godine izveli i Swedish House Mafia na svom nastupu u San Franciscu, povodom turneje Paradise Again, u njihovoj verziji vokale je pjevala Alicia Keys. No ta verzija do sada nikad nije bila javno objavljena. Novi službeni remix za “Love Story (VS Finally)” ovotjedni je novi ulaz i na našoj dance top listi.

Podijelite

Current track

Title

Artist