Dugoselska Uskrsnica 40 €

Piše: - 21.03.2023.

Ovogodišnja Uskrsnica za umirovljenike Dugog Sela 40 €, a proširen je i broj korisnika

Gradonačelnik Nenad Panian potpisao je odluku o dodijeli jednokratne pomoći ( Uskrsnice ) u visini od 40 €, umirovljenicima koji imaju mirovinu do 450 € te korisnicima novčane pomoći osobne invalidnine i doplatka za pomoć i njegu iz sustava socijalne skrbi i pri tome naglasio:
“Nadamo se da ćemo ovim iznosom malo više pomoći građanima u ovim teškim vremenima, nakon uvođenja € i da će im pomoći u nabavci uskrsnih delicija i da će im Uskrs biti sretan uz ono što su građani grada Dugog Sela izdvojili preko izvršne vlasti”
Govoreći o Uskrsnici za korisnike osobne invalidnine i doplatka za pomoć i njegu iz sustava socijalne skrbi, pročelnik UO za društvene djelatnosti i protokol Boris Savić je rekao da se isplaćuje po prvi puta u povijesti što im je osobito drago.
” Nastavili smo tendenciju proširivanja usluga i pomoći najugroženijsim stanovnicima grada i na to smo izrazito ponosni. Iako se radi o iznosu od 40 € grad je ukupno za Uskrsnice i Božićnice izdvojio oko 27 tisuća eura. I dalje ćemo tražiti načine kako pomoći kvalitetu života svih građana, a posebice onih najugroženijih”

Uskoro će grad na svojoj službenoj stranici i svim dostupnim medijima objaviti i termine za podjelu Uskrsnica.

Podijelite

Current track

Title

Artist