ERIC – Gdje je ta ljubav

Piše: - 22.03.2023.

Talentirani 22-godišnji kantautor, multi instrumentalist i producent ERIC predstavlja pjesmu “Gdje je ta ljubav”!

Iako progovara o ljubavi koja je izblijedjela i nestala, ERIC objašnjava da je “Gdje je ta ljubav” – unatoč tužnoj tematici – zapravo ‘sve, samo ne balada’. Glazbenik koji je i ove godine ostvario nominaciju za prestižnu nagradu Porin opisuje proces nastajanja pjesme:

“Gdje je ta ljubav je moja druga pjesma koja kao singl izlazi na hrvatskom, nakon pjesme ‘Reci mi’ i zapravo sam sam sebe iznenadio kad se ju krenuo raditi jer mi je inspiracija za tekst došla na hrvatskom jeziku, što nije čest slučaj kod mene, ali eto; dogodilo se. Odličan je osjećaj nakon puno demo verzija i izmjena koje sam radio, imati gotovu pjesmu na koju sam izrazito ponosan”.

Tim koji je ERIC okupio za kreiranje pjesme koja ne izlazi iz glave čine Laura Mjeda (back vokali), Ivan Grobenski (bas), Filip Vidović koji je miksao pjesmu u Matterhorn Music studiju, Mischa Janisch koja potpisuje mastering, te svi ostali koji su svojim savjetima doprinijeli da “Gdje je ta ljubav” zvuči baš kako je njezin autor zamislio.

ERIC svojim radom nastavlja dobivati priznanja od strane publike i struke i u 2023. u Podsjećamo, mladi glazbenik se, nakon prošlogodišnje nominacije za nagradu Porin u kategoriji “Novi izvođač godine”, ponovo pronašao na popisu nominiranih imena – ovog puta u kategoriji “Najbolja vokalna suradnja” za autorsku pjesmu “Feel You Close” koju je snimio u duetu s Ivanom Kindl. R’n’B-jem inspirirani duet bio je jedan najizvođenijih u radijskom eteru u 2022., a na HRtop40 ljestvicu vratio se i ove godine. Potvrda od strane slušatelja odražava se i na službenim Shazam rezultatima prema kojima i singl i remix kontinuirano borave među najpretraživanijim pjesama u Hrvatskoj.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist