LET 3 predstavlja zlatni traktor!

Piše: - 04.04.2023.

Ove srijede, 5.4., točno u podne Let 3 će predstaviti Zlatni traktor

Nakon što su jučer na Eurovizijskom brijegu posadili dva drveta, nakon čega je Mrle je poslao poruku koja je u srži cijelog “Mama ŠČ” koncepta i nastupa.

“Posadili smo ovo naše drvo i zalili ga da raste dugo. Mi smo veliki borci za očuvanje prirode i za prigodu odlaska na Euroviziju izrađujemo električni traktor, odnosno ‘Zlatni traktor’. Zašto zlatni? Jer koristi samo električnu energiju i ide samo na obnovljive izvore energije. Ne želimo se više voziti na fosilna goriva jer to uništava prirodu. Zlatni traktor je ujedno i simbol transhumanizma čija je ideja da se uz pomoć tehnologije iskorijeni siromaštvo i glad na zemlji, a prvenstveno da se iskorijeni ljudska glupost”, zaključio je Mrle.

Ususret Eurosong partijima, Let 3 su nam nedavno pripremili još jednu remix verziju “Mame ŠČ!” ovog puta u suradnji s Denisom Goldinom, koji je “Mamu ŠČ!” opisao kao himnu godine koja ne izlazi iz ušiju te dodao da se radi o najnabrijanijem remixu koji je dosad radio za domaće izvođače, čiji je rezultat pumpajuća verzija “Mame ŠČ!“, idealna za traktoriste, dodao je Mrle.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist