Mladen Bodalec najavio koncert Prljavog kazališta u Rugvici

Piše: - 05.04.2023.

Mladen Bodalec predstavio je novu pjesmu Prljavog kazališta “Stare navike” u emisiji Posavske minute u kojoj je gostovao načelnik općine Rugvica Mato Čičak

U programu Zabavnog, Mladen Bodalec predstavio je novu pjesmu Prljavog kazalištaStare navike” kojom grupa najavljuje novi album, prvi nakon punih 11 godina. Album koji bi se trebao zvati “Babylon Berlin” grupa snima u Novom Mestu. Mladen Bodalec opisao nam je na koji način se snimaju materijali za novi album i najavio da će nakon Uskrsa krenuti i s klupskim nastupima, kako bi se zagrijali za veliku turneju. Uz Uskrsnu čestitku svim slušateljima, Mladen Bodalec je izrazio i veliko zadovoljstvo što će u rujnu nastupiti u Rugvici u sklopu obilježavanja Dana općine.

“Veseli nas taj koncert prvo, zato što dugo nismo nastupali u tom kraju, drugo zato što nam je blizu, a treće do tada ćemo već biti dobro uigrani i uhodani. Mislim da ćemo se svi odlično zabaviti. Vjerujem da će to biti i promocija novog albuma. Sad, koliko će na koncertu biti novih pjesama teško je reći, jer naši fanovi vole naš klasični repertoar, ali dati ćemo sve od sebe da se dobro zabavimo “ – poručio je u emisiji Posavske minute Mladen Bodalec.

Inače u emisiji uživo, gostovao je načelnik općine Mato Čičak koji je govorio o obnovi prometnica Županijske uprave za ceste i dodao da je općina dobila još dva i pol milijuna eura za obnovu lokalnih prometnica nakon potresa. Reprizu emisije možete čuti u četvrtak u 19 sati i poslušati na podcastu.

Podijelite

Current track

Title

Artist